Tukea luovaan työhön:
luovan työn valmennus

Luovan työn valmennus tukee luovien alojen osaajia aina vasta-alkajista kokeneempiin tekijöihin, sekä muita luovaa ajattelua työssään tarvitsevia. 

Valmennus auttaa sinua voimaan hyvin ja kehittymään luovassa työssä sekä tutkimaan työhön liittyviä tavoitteita, voimavaroja ja motivaatiotekijöitä.

Valmennus auttaa lisäksi kohtaamaan rakentavasti ja myötätuntoisesti luovan työn yleisiä epävarmuustekijöitä sekä mahdollisia vastoinkäymisiä, joita luovan uran rakentamisessa voi tulla vastaan.

Valmennus voi myös tukea konkreettisemmin luovaan työhön liittyvien tilanteiden kohtaamista (esim. esiintyminen, oman työn markkinointi, palautteen vastaanottaminen) ja auttaa rakentamaan niihin liittyviä taitoja.

Tarjoamani valmennus perustuu tutkittuun psykologiseen tietoon ja noudatan työssäni Supyn ammattieettisiä periaatteita. Luovan työn valmennuksessa ammennan paitsi omasta psykologian alan koulutuksestani ja osaamisestani, niin myös omasta pitkästä kokemuksistani luovan alan freelancerina.

Sopiiko luovan työn valmennus minulle?

Luovan työn valmennus sopii lähes kaikille luovilla aloilla toimiville ja luovaa ajattelua työssään tarvitseville - kokemukseen katsomatta! Saatat siis olla yhtä hyvin esikoisteoksen julkaisemista haaveileva tuleva kirjailija, pitkän uran tehnyt freelancer-graafikko kuin vaikkapa yrittäjä, joka tarvitsee työssään paljon luovia ongelmanratkaisutaitoja ja uuden ideointia. 

Valmennus sopii hyvin monenlaisiin tilanteisiin. Olennaista on valmennettavan oma uteliaisuus ja kiinnostus oppia lisää itsestään ja omasta luovasta työskentelystään.

Valmennus ei kuitenkaan ole jo kehittyneiden oireiden hoitoa. Asiakkaan hyvinvointi ja jaksaminen on aina etusijalla. Tarvittaessa tuen asiakkaitani myös omien voimamarojen kartoittamisessa ja oikeanlaisen avun löytämisessä. 

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Valmennus alkaa asiakkaan tilanteen kartoittamisella ja tavoitteiden määrittelyllä. Yhteistyön ehdessä lähdemme valmennukselle asettamiesi tavoitteiden pohjalta tutkimaan sinulle tärkeitä ja ajankohtaisia luovan työn teemoja.  Tarpeen mukaan voimme harjoitella myös uusia taitoja luovan ajattelun kehittämisen, luovalla uralla etenemisen tai luovan työn haasteiden kohtaamisen tueksi.

Tapaamisia on yleensä noin 2-4 viikon välein, mutta etenkin pitkässä valmennuksessa on tavallista, että tapaamisia sovitaan kulloisenkin tarpeen mukaan (esimerkiksi 1-2 kertaa vuodessa). Toisinaan jo yksikin valmennuskerta voi auttaa kirkastamaan omia ajatuksia ja viemään tilannetta eteenpäin!

Voiko valmennukseen osallistua etänä?

Kyllä voi! Valmennuksen mahdollisia toteutustapoja ovat Teams-videopuhelut tai perinteiset puhelut. Lisäksi valmennusta on tarpeen vaatiessa mahdollista toteuttaa kasvokkain pääkaupunkiseudulla. Pyrin huomioimaan toiveesi, joten kerrothan niistä ottaessasi yhteyttä.


Luovan työn valmennuksen hinnat ja ajanvaraus:

Tällä hetkellä minulla ei ole käytössä hinnastoa luovan työn yksilövalmennukselle. Voit pyytää minulta tarjousta! Kerro tarjousta pyytäessäsi hieman, millaista työtä teet, millaista kokemusta sinulla on taustalla sekä mihin työn alueisiin tarvitsisit tukea. Halutessasi voit myös kertoa, miten pitkää valmennusta toivot, tai jos sinulla on mielessä muita ajatuksia ja toiveita valmennuksen toteutukseen ja kestoon liittyen.


Yksilöiden lisäksi teen luovan työn valmennusta myös ryhmille. Kerrothan myös, jos etsit valmennusta useammalle henkilölle. Tämä laskee aina myös valmennuksen kustannuksia yksittäisen osallistujan kohdalla.

Yhteydenotto tai tarjouksen pyytäminen eivät sido sinua ostamaan palveluita, joten olethan rohkeasti yhteydessä mikäli valmennus kiinnostaa tai haluat tietää siitä enemmän. Mietitään yhdessä, mikä olisi sinulle mahdollinen ja omaan tilanteeseesi sopiva tapa toteuttaa valmennusta.  

Huom! Teen yritykseni kautta myös erilaisten kirjallisten tekstien palaute- ja sparrauspalvelua. Näitä palveluita on myös mahdollista yhdistää kirjallisen luovan työn valmennukseen. Lue lisää palaute- ja sparrauspalveluistani täältä.