Palautepalvelu

Kirjoitatko? Haluaisitko saada tekstistäsi palautetta? Tai kaipaatko ehkä avuksi sparraajaa tekstin työstämiseen julkaisukuntoon, omien kirjallisten tavoitteidesi selkiyttämiseen tai luomistyön jumikohdista eteenpäin pääsemiseen?  

Tarjoan palaute- ja sparrauspalvelua eri työvaiheissa oleville teksteille. Voit olla kirjoittajana jo kokeneempi tai sitten vasta-alkaja. Saatat työstää romaanin käsikirjoitusta, haaveilla tietokirjan julkaisemisesta tai haluta kehittyä paremmaksi bloggaajaksi tai työelämän kynänkäyttäjäksi. 

Tavallisesti, kun lähetät tekstisi palautepalveluun, saat siitä kirjallisen palautteen. (Tämäkin on mahdollista, jos niin toivot!)  Itse pyrin perinteisen palautteen lisäksi tarjoamaan kirjoittajalle mahdollisuuden myös keskusteluun tekstistä sekä yleisemmin niistä moninaisista vaiheista ja ajatuksista, joita kirjoitustyöhön liittyy. Kirjallisen palautteen lisäksi tapaisin sinut mielelläni vähintään kahdesti tai keskustelisin kanssasi puhelimitse.

Palautteessa keskityn ensisijaisesti niihin kysymyksiin, joihin itse toivot ulkopuolista näkemystä. Palaute ei ole arvio tai kritiikki tekstistä, vaan sen tarkoitus on auttaa sinua kehittymään kirjoittajana toivomaasi suuntaan. Palaute ei myöskään ole tekstin oikolukua tai lyöntivirheiden osoittamista. Palaute voi kuitenkin sisältää myös kielitason huomioita, jos tekstisi on jo pitkälle työstetty ja jos itse toivot meidän keskittyvän palautteessa kieleen.

Palautteen hintaan vaikuttavat mm. tekstin pituus ja se, montako kertaa haluat tavata tekstin tiimoilta & miten nopealla aikataululla. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro hieman lisää tekstistä, taustastasi kirjoittajana sekä toiveistasi palautteelle ja tuelle, niin teen sinulle tarjouksen! Pelkkä tarjouksen pyytäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Huom! Annan tällä hetkellä palautetta ainoastaan suomenkielisistä teksteistä. Jos jostain muusta syystä arvioin, etten ole oikea henkilö antamaan tekstistäsi palautetta (esimerkiksi itselleni tuntemattomamman tekstilajin vuoksi), voin yrittää auttaa sinua löytämään sopivan palautteenantajan verkostojeni kautta.