Psykologi- ja valmennuspalvelut

Tiedustelut vapaista ajoista

Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse osoitteesta info@minnamiao.fi tai verkkosivujen lomakkeella

Tietosuojasyistä ethän kuitenkaan lähetä sähköpostilla tai lomakkeella yksityiskohtisia ja arkaluontoisia tietoja tilanteestasi!

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron lisää työskentelytavoistani ennen ajan sopimista.Hinnat yksityishenkilöille:

Psykologin etävastaanotto 90 e/45 min

ALV 0 % 

Psyykkinen valmennus 97 e/60 min

ALV 24 %Tarjoan psykologista tukea etävastaanotolla.   

Erityistä osaamistani ovat:

 • Luovien alojen työn psyykkinen tuki
 • Aikuisiän oppimiseen ja opiskeluhyvinvointiin liittyvät kysymyset
 • Koe- ja suoriutumisjännityksen helpottaminen
 • Kognitiiviseen ja hyväksymis- ja omistautumisterapian viitekehykseen pohjautuvat lyhytterapiat  (tavallisesti 3-10 kertaa)
 • Psyykkinen valmennus

Minkälaista apua tarvitset?

 • Psykologin vastaanottoajan varaaminen voi tulla kysymykseen, kun haluat kartottaa tilannettasi yhdessä ammattilaisen kanssa, tai kun etsit lyhytkestoista tukea ja hoitoa psyykkisiin oireisiin. 

  Psykologin vastaanotto on terveydenhuollon palvelua, jonka alv on 0 %.


 • Psykologin psyykkinen valmennus toimii tukena tilanteissa, joissa haluat kehittää omaa itsetuntemustasi ja osaamistasi, pohtia tavoitteitasi, sekä löytää keinoja edetä niitä kohti.

  Sopiva tapaamisten määrä riippuu aina valmennuksen tavoitteista ja tilanteesta. Usein työskentely on aluksi tiiviimpää, ja myöhemmin tapaamiset jatkuvat esimerkiksi puolivuosittain tai tarpeen mukaan. Joskus 1-2 käyntiäkin voi riittää rajatun ongelman äärellä työskentelyyn.

  Valmennus noudattaa Supy:n ammattieettisiä periaatteita.

  Huomaathan että psyykkinen valmennus ei ole mielenterveyden oireiden hoitoa eikä se välttämättä tule kyseeseen, jos olet vasta kohdannut kriisin tai elämässäsi on tällä hetkellä läsnä muita merkittäviä kuormitustekijöitä. Tällaisissa tilanteissa kannattaa mieluummin varata psykologin vastaanottoaika.

  Tiedustele myös mahdollisuutta ryhmämuotoiseen valmennukseen!


Alle 18-vuotiaat sekä pitkää terapeuttista hoitosuhdetta etsivät asiakkaat ohjaan muille ammattilaiselle. Tällä hetkellä en myöskään tarjoa psykologin palveluita lähivastaanotolla.