Valmennus ja työnohjaus

Tarjoan psyykkistä valmennusta sekä työnohjausta muun muassa opiskelun ja urasuunnittelun tueksi. Tarjoamani valmennus ja ohjaus perustuvat tutkittuun tietoon. Noudatan Supy:n ammattieettisiä periaatteita.

Psyykkisen valmennuksen tavoitteena on uusien taitojen ja työkalujen oppiminen ja niiden avulla tavoitteiden edistäminen. Valmennuksesta voi olla hyötyä esimerkiksi näissä tilanteissa:

  • Valmistautuminen erityiseen hetkeen tai suoritukseen (esimerkiksi kilpailu, koe, julkaisu)
  • Alanvaihto, urasiirtymä tai muu muutostavoite

Tavallisesti psyykkinen valmennus alkaa tavoitteiden määrittelyllä. Valmennuskertojen välillä tehdään kotitehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat edistämään näitä tavoitteita ja oppimaan niiden kannalta olennaisia taitoja.

Työohjaus puolestaan on prosessi, joka tukee työssä kehittymistä, työhyvinvointia ja itsetuntemusta.  Työnohjauksen asiakkaana voi olla yksi henkilö tai ryhmä. Työnohjauksen tavoitteena voi olla tukea esimerkiksi luovan alan ammattilaisen työskentelyä tai opettajien ammattitaitoa.

Usein työnohjaukselliset ja valmentavat menetelmät kuitenkin toteutuvat jossain määrin limittäin, eikä sinun välttämättä tarvitse osata valita niiden väliltä. Joillekin ja joihinkin tilanteisiin valmentava työote kuitenkin sopii paremmin, kun toisille ja toisissa hetkissä taas työtä ohjaava lähestymistapa toimii!

 Kysy vapaita aikoja tai pyydä tarjous

Voit tiedustella vapaita valmennus- ja työnohjausaikoja joko sähköpostitse info@minnamiao.fi tai lähettämällä minulle viestin yhteydenottolomakkeella.


Yhteydenotto ei sido palveluiden tilaamiseen. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla mielessä!