Minusta

Kuvaaja: Krista Olsson
Kuvaaja: Krista Olsson

Minusta

Olen psykologi, valmentaja ja kirjailija. Koulutukseltani olen psykologian maisteri, minkä lisäksi koulutusta on matkan varrella kertynyt muun muassa psyykkisen valmennuksen ja suorituspsykologian, kognitiivisen ryhmänohjauksen ja lyhytterapeuttisen työskentelyn menetelmistä.

Työkokemusta olen kartuttanut monipuolisissa tehtävissä muun muassa  yrityksissä psyykkisenä valmentajana, hyvinvoinnin asiantuntijana ja kouluttajana, sekä korkeakoulupsykologina. Työssäni haluan auttaa ihmisiä kehittymään, luomaan uutta ja suuntaamaan kohti tavoitteitaan. Haluan tarjota ajattelun työkaluja, jotka auttavat rakentamaan kestäviä tuloksia ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jos työfilosofiani pitäisi tiivistää yhteen sanaan, se olisi arvot - siis se, mikä kullekin meistä on tärkeää ja mielekestä, ja tekee tavoitteista tavoittelemisen arvoisia.

Myös luova työ ja kirjoittaminen ovat aina olleet merkittävässä osassa elämääni.  Ennen ensimmäistä tietokirjaani Kasvun asenne oppimisessa (PS-Kustannus 2021) olen julkaissut kaksi romaania, ollut vuosia mukana pienkustantamotoiminnassa ja toimittanut novelliantologioita.

Tällä hetkellä työn alla on prokrastinaatiota eli aloittamisen vaikeutta käsittelevä yleistajuinen tietokirja. Kirjan julkaisee SKS syksyllä 2023 (alustava tieto).